Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Aiotko liittyä? Upeaa! Teethän hakemuksen seuraavien ohjeiden mukaan.

Pelaajanimi: (Nimi millä liikut täällä. Ilmoita ylläpitäjälle jos vaihdat pelaajanimeäsi, sinulla ei voi olla 2 pelaajanimeä.)

Hahmon nimi:

Ikä: (Laita ikä vuosina. Laita myös, onko hahmosi vauva, varsa, vai nuori aikuinen.)

Sukupuoli: (Ori vai tamma?)

Laji: (Yksisarvinen, pegasos, maaponi, kristalliponi, lohikäärme, aarnikotka, enkeliponi vai demoniponi?)

Asuinpaikka: (Missä hahmosi asuu?)

Ulkonäkö: (Vähintään 5 lausetta!)

Pikakuvaus: (Hahmosi ulkonäkö ja söpöysmerkki nopeasti kuvailtuna)

Luonne: (Vähintään 5 lausetta!)

Kutsumus ja söpöysmerkki ja mistä söpöysmerkki tuli:

Autohittaus: (Kuinka paljon hahmoasi saa autohitata? Kohtuullisesti, paljon vai laitatko hahmolle kenties autohittauskiellon?)

Kuva: (Itse tehty mielellään. Voit myös kysyä ylläpitäjältä, jos hän jaksaa piirtää.)

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Naomi YP

15.04.2018 18:36
Hyväksytty! Tervetuloa Moonsongiin!

Nimi: Nona

01.04.2018 13:02
Pelaajanimi: Nona

Hahmon nimi:Fightsong

Ikä: 3v,varsa

Sukupuoli: Tamma

Laji: Yksisarvinen

Asuinpaikka: Ponyville

Ulkonäkö: Valkoinen yksisarvis Tamma, joka omaa kauniin verenpunaisen harjan. Fightsongilla on erikoisen väriset silmät, sillä toinen niistä on punainen ja toinen keltainen. Fightsong on jo löytänyt söpöysmerkkinsä, ja se on musta sydän, jonka ympärillä on savua. Fightsongilla on todella pitkä sarvi, josta hänet tunnistetaan usein. Hänen karvapeittensä on todella sileä.

Pikakuvaus: Valkoinen, punaharjainen yksisarvistamma jonka söpöysmerkki on musta savuava sydän.

Luonne: Fightsong on ystävällinen ja todella lojaali niille, jotka ymmärtävät häntä kunnolla. Muuten todella syrjäänvetäytyvä ja tuntee olonsa kiusatuksi söpöysmerkkinsä takia. Ei tykkää jos kukaan supisee toisille ilman että hän kuulee. Fightsong vihaa vanhempiaan ja sen takia hänellä on todella vaikeaa kotona. Fightsong pelkää hyvin paljon aarnikotkia.

Kutsumus ja söpöysmerkki ja mistä söpöysmerkki tuli: Kutsumus on pahat taiat ja Söpöysmerkki on musta sydän jonka ympärillä on savua. Söpöysmerkki tuli kun Fightsong teki vahingossa taian, joka haavoitti hänen sisartaan todella pahasti.

Autohittaus: Hahmoa saa autohiitata kunhan ei tee mitään tosi typerää sillä.

Kuva: Jos yp jaksais piirtää?Nimi: Naomi YP

28.02.2018 14:10
Hyväksytty! Tervetuloa Moonsongiin!

Nimi: Kipinä

28.02.2018 14:05
Kuva: https://www.instagram.com/p/BfvUCRllMCY/

Nimi: Kipinä

28.02.2018 14:03
PELAAJANIMI: Kipinä

HAHMONIMI: Spark (Suom. Kipinä) Sukunimi: Wing Toinennimi: Fire Kokonimi: Spark Fire Wing

IKÄ: En nyt osaa sanoo, semmonen 15-16 teini

SUKUPUOLI: Tamma

LAJI: Begasos

ASUINPAIKKA: Pilvilaakso, käy kyllä ponyvillessä usein päivisin

ULKONÄKÖ: Oranssin liekehtivä poni. Silmät ovat tumman siniset. Normaalikokoinen. Harja on keltainen, mutta siinä on punaisia sahalaita viivoja. Lentäessä näyttävät liekeiltä. Harja on hieman "takkuisen" tai sekalaisen oloinen, mutta silti suht hieno.

SÖPÖYSMERKKI: Salama joka on tulessa, sai tämän kun voitti varsojen lentokoulu kisat.

PIKAKUVAUS: Oranssin värinen, harja keltainen jossa on punaisia sahalaita raitoja. Söpöysmerkki on salama joka on tulessa.

LUONNE: Itsevarma ja päättäväinen. Vahvuus on selvästikkin nopeus. On yleensä avulias ja kiltti, välillä vain unohtaa ettei ole muit parenpi kaikessa. Selmä näyttämisen tarve. Haluaa isona Sähikäiseksi (jos ne on olemassa tässä ropessa)
Ystävystyy helposti. Jos Sparklen kanssa ystävystyy niin se pitää vahvana, ellei itse halua sen rikkoutuvan. Vahva kilpailuvietti. Tykkää kokea uusia asioita ja nähdä uusia paikkoja. Saa itsensä pulaan älyttömillä ja vaarallisilla tenpauksillaan.

KUTSUMUS JA SÖPÖYSMERKKI
Tosiaan sai söpöysmerkin kun lentokoulu järjesti kilpailun, lentokilpailun. Aina oli kaksi vastaan kaksi, ja sitten karsinnat. Spark pääsi nopeinpien joukkoon voitto voiton jälkeen. Enää oli kaksi kilpailiaa jäljellä, ja spark lensi kovenpaa kuin oli koskaan. Sitten hän tajusi että lentäminen on "se juttu"

AUTOHITTAUS: Mulle ihan sama, mutta kohtuullisesti juu

KUVA: tulee kohta

Nimi: Naomi YP

20.02.2018 19:42
Hyväksytty! Tervetuloa Moonsongiin!

Nimi: Sudete/Fullmoon

20.02.2018 18:10
Pelaajanimi: Sudete/Fullmoon

Hahmon nimi: Raindrop Sundae, käyttää pelkästään nimeä Raindrop.

Ikä: 17, siinä nuoren aikuisen ja teinin välillä.

Sukupuoli: Tamma

Laji: Pegasos

Asuinpaikka: Pilvilaakso

Ulkonäkö: Raindrop on pohjaväriltään vaalean violettiinvivahtava pinkki. Hänellä ei ole turkissaan kuvioita, lukuunottamatta hänen siipiensä sulkien kärkiä ja hänen korvannipukoitaan, jotka ovat tummemmat kuin hänen normaali värinsä. Hänen otsatukkansa on hyvin pitkä, ja hän pitää sitä päänsä oikealla puolella, jossa se peittää osin hänen oikean silmänsä. Otsatukan latvat kiertyvät eteenpäin. Hänen loppu harjansa kiertyy kaulan vasemmalle puolelle. Työskennellessään säätehtaalla Raindropilla on tapana sitoa harjansa poninhännälle, niin ettei se häiritse hänen töitään. Hänen häntänsä on suuri ja tuuhea, ja se kiertyy takaperin olevan ässän muotoon. Harja ja häntä ovat itse kolmivärisiä; yläosa on tummempi pinkki, alaosa tummempi, mutta vivahtaa enemmän punaiseen. Näiden kahden värin välillä on kirkas, siniturkoosi raita. Raindropin silmät ovat vaalean-turkoosin-mintunvihreät.

Pikakuvaus: Keskikokoinen, pinkki poni tummemmalla harjalla, jossa on yksi turkoosi raita. Söpöysmerkkinä on indigo sydän, jonka keskellä on vesipisara.

Luonne: Raindrop suhtautuu kohtalaisen avoimesti uusiin tuttavuuksiin, mutta menee aivan lukkoon jos joutuu keskustelemaan kahden jonkun aivan uuden kanssa. Totuttuaan tosin häneen/heihin, Raindrop on erittäin puhelias ja iloinen. Hän on intohimoinen työntekijä, ja yrittää aina pitää mukavaa ilmapiiriä. Hän ei pidä riitelystä, mutta osaa pitää puoliaan asioissa jos sellainen tilanne sattuu. Raindrop tekee parhaansa kunnioittaakseen muita ympärillään, mutta pitää kuitenkin kiinni ”kunnioitan tuota, jos hän ansaitsee kunnioitukseni”-säännöstä. Raindropilla ei ole paljon kavereita, koska hän aina vahingossa työntää muita pois luotaan, jos he yrittävät puhua lähemmin. Jos siis haluaa olla hänen kaverinsa, pitää olla päättäväinen päästäkseen maaliinsa. Raindrop kuitenkin pitää yksinolosta, ja hänellä on hyvin luonnonläheinen puoli. Hän tykkää mennä alas maahan sateella (jos hän ei ole itse mukana tekemässä sitä), tanssahdella ympäriinsä ja kastua aivan kokonaan. Hän on aina ollut vedenläheinen. Raindrop on monta kertaa toivonut olevansa merihevonen.

Kutsumus, söpöysmerkki ja mistä söpöysmerkki tuli: Raindrop oli aina ollut kiinnostunut säästä, ja sai söpöysmerkkinsä kesätöissä säätehtaalla. Hänen kutsumuksensa on pitää huolta erityisesti sateiden säätelystä, ja näyttää muitte poneille, että sade ei ole aina huono juttu, ja hän on aina pitänyt vedestä. Söpöysmerkki itsessään on tumman indigonvärinen sydän, jonka keskellä on suurehko vesipisara.

Autohittaus: Kohtuullisesti ;3

Kuva: https://violetdrawings.deviantart.com/art/Raindrop-reference-731931222

Nimi: Naomi YP

17.02.2018 11:10
Hyväksytty! Lämpimästi tervetuloa Varjoturkki! Ja kyllä, Moonlight voi tulla töihin malliksi Starlan liikkeeseen :)

Nimi: Varjoturkki

17.02.2018 09:35
Ainii tuohon muuta-kohtaan vielä. Moonlight rakastaa laulamista, ja usein jopa linnut hijenevät, kun hän laulaa. Hänen lauluääntään on ylistetty usein.

Nimi: Varjoturkki

17.02.2018 09:33
Pelaajanimi: Varjoturkki
Hahmon nimi: Moonlight Dancer, kutsutaan Moonlightiksi
Ikä: 17 v. Teini
Sukupuoli: Tamma
Laji: Yksisarvinen
Asuinpaikka: Canterlot

Ulkonäkö: Moonlight Dancer on mustan turkoosi. Hänellä on pitkä harja, joka on musta, ja siinä on turkoosi raita. Hän on muuten musta. Moonlightillä on turkoosit silmät ja kaviot. Hänen harjansa hulmuaa ja kiiltelee upean näköisesti tuulessa, ja tuulinen onkin tamman lempisää. Myös tamman häntä hulmuaa tuulessa. Moonlightin otsaharja on hyvin pitkä, ja peittää tämän toisen silmän.

Pikakuvaus: Mustanturkoosi tamma turkooseilla silmillä. Söpöysmerkki on tähti, jota ympäröi turkoosi sumu.

Luonne: Moonlight Dancer on hyvin ystävällinen, mutta erittäin helposti suuttuva. Hän vihaa omaa temperamenttiään, ja ajattelee toisinaan itseään hirviönä. Suuttuessaan hän saattaa jopa satuttaa jotakuta, ja yrittää ankarasti hillitä itsensä, sillä hän jos kuka tietää, miltä kipu tuntuu. On yleensä kuitenkin ystävällinen, kunhan kukaan ei edes pienimässäkään määrin ärsytä häntä. Hänellä ei ole montaa ystävää, sillä useimmat pelkäävät häntä, tai sitä että hän vahingossa kiroaa heidät. Moonlighilla on vahvat taikavoimat, joten tämä voisi olla hyvinkin mahdollista.

Kutsumus ja söpöysmerkki: Söpöysmerkki on valkoinen tähti, joka on kimaltelevan turkoosin sumun ympäröimä. Se tuli siitä, kuinka Moonlight pelasti erään ystävänsä lohikäärmeeltä käyttäen taikavoimiaan. Hänen kutsumuksensa on käyttää taikaansa kaikkien hyväksi, mutta se on vaikeaa, kun lähes kaikki pelkäävät häntä.

Autohittaus: Kohtuullinen, ei vakavia kysymyksiä tai vammoja, jollei niistä ole etukäteen sovittu.

Muuta: Moonlight Dancerilla on synkkä menneisyys. Hänen molemmat vanhempansa kuolivat kiroukseen, jota hän on kantava ikuisesti. Tämän kirouksen takia Moonlight tuntee usein hirvittävää kipua, jota kestää pari minuuttia. Kirousta on yritetty poistaa, mutta tuloksena sitä vain vahvistettiin.

Naomi YP muuten, kenties Moonlight voisi tulla malliksi Starla Swiftin liikkeeseen?

Kuva: Jos sinä vain jaksaisit piirtää? Olen huono piirtämään poneja.

Nimi: Naomi YP

01.01.2018 18:10
Hyväksytty! Lämpimästi tervetuloa Moonsongiin! ^^

Nimi: Aro

01.01.2018 17:32
Pelaajanimi: Aro

Hahmon nimi: Blueberry

Ikä: 10 v. (Varsa)

Sukupuoli: Tamma

Laji: Maaponi

Asuinpaikka: Ponyvillen laitamilla oleva maatila

Ulkonäkö: Vaaleanharmaa pienikokoinen tamma. Harja on keskipitkä ja takkuinen. Hänellä on myös takkuinen ostatukka. Harja on sellaista sinisen ja vihreän sekoitusta, sinivihreää. Tarkemmin sanottuna tumman sinivihreää. Häntä on myös takkuinen, ja se on hieman erivärinen kuin harja. Se on niinsanottua harmaanvihreää. Silmät ovat suuret ja vaaleanpunaiset.

Pikakuvaus: Vaaleanharmaa pieni tamma tumman sinivihreällä takkuisella harjalla, harmaansinisellä hännällä, ja suurilla vaaleanpunaisilla silmillä.

Luonne: Kiltti ja mukava. Ystävällinen ja avulias. Joskus hieman ujo, ja on huono puhumaan suurille joukoilla. Viihtyy omissa oloissaan, rauhallisella paikalla. Ei siedä melua lainkaan. Hänellä ei ole paljoa ystäviä, ja niitä hän tahtoisi. Blueberry ei suutu helposti.

Kutsumus ja söpöysmerkki: ei ole vielä saanut.

Kuva: Pian tulossa!

Muuta: Asuu marjafarmilla perheensä kanssa. Perheeseen kuuluu isä, Skyberry, äiti Berry Red, Blueberry, pikkusisko Twinkleberry ja isoisä Grand Berry. He omistavat pienen liikkeen Ponyvillen torin lähellä. Liikkeessä on kahvila, jossa myydään kaikkea marjamehusta marjapiirakoihin, ja kauppa, josta voi ostaa marjoja. Blueberry käy myös koulua Ponyvillessä, ja aina koulupäivän jälkeen menee perheensä puotiin. Kaikki lomat ja viikonloput Blueberry viettää maatilalla.

Nimi: Naomi YP

26.12.2017 13:32
Pelaajanimi: Naomi YP

Hahmon nimi: Starla Swift

Ikä: 22 v. (Aikuinen)

Sukupuoli: Tamma

Laji: Yksisarvinen

Asuinpaikka: Canterlot

Ulkonäkö: Hieman kellertävänvalkoinen pienikokoinen poni. Omaa mustat hiukset. Otsatukka on suuri, ja se peittää silmät kokonaan. Sarvi näkyy hiuksien seasta juuri ja juuri. Hiukset ovat muuten melko lyhyet, ja ylettyvät juuri ja juuri hartioille. Häntä on lyhyehkö. Starlan silmät ovat haalean violetit, mutta niitä ei näe otsatukan alta.

Pikakuvaus: Haaleankeltainen pienikokoinen yksisarvinen mustilla hiuksilla ja otsatukalla, joka peittää silmät kokonaan. Söpöysmerkkinä neula, jonka päässä on punainen lanka.

Luonne: Rauhallinen ja ystävällinen. Ei suutu koskaan. Rakastaa vaatteiden tekoa ja suunnittelua. On antelias, ja lahjoittaa luomuksiaan usein köyhemmille poneille. On kunniantuntoinen, ja pitää siitä kun häntä arvostetaan. On aina auttamassa muita. Ei jätä ketään ikinä pulaan.

Kutsumus ja söpöysmerkki: Söpöysmerkkinä on harmaa neula, jonka kärjessä on punainen lanka. Se tuli siitä, kun Starla teki puvun ystävänsä häihin, ja puvusta tuli todella upea. Nykyään Starlalla on oma liike Canterlotissa, joka on todella suosittu. Häneltä tilataan pukuja kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Hän järjestää joka kevät suuren muotinäytöksen, johon hän hakee aina malleja puvuilleen.

Kuva: Teen pian.

Muuta: Haluaisiko joku tehdä Starlan liikeeseen myyjän tai mallin? Haluaisin että joku voisi roolia siitä kanssani :3

-automaattisesti hyväksytty

Nimi: Naomi YP

25.12.2017 21:27
Hyväksytty!

Nimi: marmelady

24.12.2017 09:35
Muuta: Ennen Star oli pop-laulaja, mutta nolasi itsensä noin 16vuotiaana

Nimi: marmelady

23.12.2017 17:06
Pelaajanimi: marmelady
Hahmonnimi: Star pop, huhujen mukaan hänen oikea nimensä on Black Misty. Joskus Unohdettu tähti.
Ikä: 49 eli aikuinen.
Sukupuoli: tamma
Laji:yksisarvinen
Asuinpaikka: Ponyville, Star asui ennen Canterlotissa.
Ulkonäkö: Starilla on sininen, mutta kikkurainen tukka. Hiustensa takia, sarvi on usein piilossa. Hän on violetti poni. Star on aina vakavalla tai surullisella ilmeellä. Häntä on pörröinen. Silmät perus sininen. Sillä puolella missä Starilla on söpöysmerkki on myös tähti poskessa.

Luonne: Star on mutrusuu. Puhuu vihaisesti ja vähän. Hän ei halua puhua nuoruudestaan. Star on hiljainen. Kun Star käy kaupassa hän on siellä nopea. Star ei syö namusia. Star haluaa omaa rauhaa. Älä siis häiritse.

Pikakuvaus: Violetti mutrusuu poni, jolla on siniset hiukset. Ja tähti söpöysmerkki, jonka alapuolella on mikrofooni. Yläpuolella nuotteja.

Kutsumus ja söpöysmerkki: Tämä liittyy Starin nuoruuteen. Eli Star oli Canterlotin varsojen koelauluissa ja sai siitä söpöysmerkin kun lauloi poppia hyvin. Tai liiankin.

Kuva: se löytyy aijaa.com #marmelaadin.
Nimi: marmelady

18.12.2017 12:57
Ruskeat silmät.Aika vaaleenpinkki.
Molempia harjassa ja hännässä yhtä paljon molempia värejä.Sarvi kiemurainen

Nimi: Naomi YP

18.12.2017 11:48
Hyväksytty, mutta voisitko jatkossa laittaa kunnon rivivälit hakemusten kohtiin? Se helpottaisi hakemuksen tarkistamista huomattavasti.
Voisit myös kiinnittää huomiota tekstin sujuvuuteen, koska hakemus tulee hahmon sivuille kertomaan hahmostasi.
Voin piirtää kuvan, mutta silloin tarvitsen hieman lisää tietoa hahmostasi. Esim.millainen harja, sen laatu, silmien väri ym.. ja millä tavalla vaaleanpinkki ja lila? Kumpaa on enemmän, onko siinä lila raita...?

Nimi: marmelady

18.12.2017 08:47
Pikakuvaus:vaalenpinkki poni
Kiltti auttaa kaikkia tosi ihastuttava

Nimi: marmelady

18.12.2017 07:26
Yks juttu jäi kierre sarvinen avulias kiltti ihastuttava yksi sarvinen joka on vaalen pinkki

Nimi: marmelady

18.12.2017 07:17
Vaihdan ikäni 16v

Nimi: marmelady

18.12.2017 07:13
Pelaajanimi:marmelady
Hahmonnimi:Twinkle Lina ja ikä 19 eli nuori aikuinen
Tamma
Laji:yksisarvinen
Asuinpaikka:canterlot mutta käy ponyvillessä
Ulkönäkö:on vaaleanpinkki poni.Hänellä on sarvi jossa menee spiraali tajuutte kyllä.Hänen harjana toimii vaalenpinkki ja lila en matki starligtii tai mikä onkaa.Hänen häntä on tosi tuuhea.Hän laiha kuten muutkin ponit ketkä on laihoi.hänen kaviot on tosi kiiltävät ja sileät.

Luonne:Hän ihastuu helposti.Hän hienostelee joskus.Häneen on helppo luottaa.Hän on kiltti eikä suutu koskaan paitsi vanhempien edessä.Hän toivoo poikaystävän.
Auttaa kaikkia.
Söpöysmerkki:on sydän jonka sisäpuolella on kaksi tamma takajaloilla.Hän sai sen siitä kun auttoi pikkusiskoaan kun se meinäsi tippua mereen ilman uimataitoa.

Kuva:voitko naomi piirtää koska en pysty lähettää sitä

Nimi: Naomi YP

07.12.2017 10:29
Valitettavasti ei hyväksytty.

Et ole saanut lupaa tehdä alicornia, eikä alicornina voi aloittaa, vaan siivet pitää ansaita.

Nimi: Takku

07.12.2017 10:27
Pelaajanimi: Takku

Hahmon nmi: prinsesa Rainbow Cloud

Ikä: 15 v

Skp: tamma

Laji. Alicron

Asunpaikka: canterlot

Pikakuvas: kiltti valkonen poni sateenkarenvärisellä harjalla

Ulkonäkö: valkonen alicorn tama. Siniset silmät. Sateenkaariharja. Harja aalyoileva ja kihara. Isot siivet. Valkoiset siivet. Valkonen sarvi.

Luonne: kiltti ja kiva. Mukava ja ujo. Auttaa mielellään. Ajattelee muita. Ei kiusaaa ketään ikinä.

Kutsumus ja spöysmerkki: sateenkaari jonka reunoissa pilvet. Tekee sateenkaaria lentäessään.

Kuva: jos naomi piirtöäö

Nimi: Naomi YP

03.12.2017 16:39
Hyväksytty! Autohittauskiellon laitan hahmon tietoihin.