Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemus


Kiva kun olet päättänyt liittyä! Täytät vain alla olevan hakemuksen:

Kissan pentu tai oppilasnimi: Eli tähän laitat kissasi nimen, millä se aloittaa. Jos kissasi aloittaa pennusta, nimen loppupääte pitää olla -pentu. Oppilaana aloittaessa loppupääte on -tassu. Pentuvaihetta ei ole kissalla pakollista käydä, silloin aloitetaan oppilaasta, mutta jos aloittaa pennusta, on sen käytävä myös oppilasvaiheen. Alkuosan nimestä saat keksiä itse, kunhan se liittyy jollain tavalla luontoon.

Kissan soturi/parantajanimi: Kissasi saa soturina tai parantajana ihan minkä tahansa päätteen alkuosaan nimestään, tällöin pääte -pentua ja -tassua ei ole. Tätä ei ole pakollista täyttää, muuten ylläpito keksii sen. Laita tähän kissasi nimen jos se ei ole klaanikissa.

Kissan nykyinen asema: laitat tähän, aloittaako kissasi pentuna vai oppilaana.

Kissan sukupuoli: Naaras vai kolli? Ihan vain selvennykseksi joillekkin, naaras tarkoittaa naispuolista ja kolli miespuolista sukupuolta.

Kissan klaani: Kissallasi on oma klaani, mikä suojelee tätä, ja mitä hän suojelee. Klaanit ovat Hämäräklaani, Virtaklaani, Viimaklaani, Ukkosklaani ja Pilviklaani. Jos kissallasi ei ole klaania, laita tähän, mikä se on, esimerkiksi kotikisu.

Kissan luonne: Kissallasi on varmaan jonkinlainen luonne. Miten hän suhtautuu muihin? Onko hän hiljainen vai aina äänessä? Suuttuiko hän helposti? Mihin kissa uskoo? Kokonaisilla lauseilla mielellään ainakin kahdeksan (8) virkettä.

Kissan ulkonäkö: Varmasti kissallasi on ulkonäkökin! Turkin väri, tekstuuri, silmien väri, kuviot, mitä nyt sattuu olemaan! Muista, että pennuilla ei voi olla arpia vaikkapa taisteluista. Ainakin kahdeksan virkettä!

Kissan menneisyys: Onko kissallasi tapahtunut jotain erityistä menneisyydessä? Tähän ei ole pakko laittaa.

Mestaritoive: Tähän voit laittaa jonkun soturin/parantajan nimen, jos haluaisit hänet kissasi mestariksi. Toive ei kuitenkaan välttämättä toteudu, esimerkiksi jotkut haluavat saman kissan kissansa mestarikseen.

Kissan perhe: Nimeä kissasi perheenjäsenet ja kuvaile heitä muutamalla sanalla ulkonäöstä ja luonteesta.

Kissan taidot: Voit merkitä kissasi taidot vaikka plus- (+) ja miinusmerkeillä (-), ?/5 tai ihan miten haluat. Taidot tulevat "voimaan" kissasi soturiksi tai parantajaksi noustua.

Muuta: Jäikö jotain muuta kertomatta? Laita se tähän!

Ropettaja: Oma nimimerkkisi, jolla liikut täällä.

Lihavoidut ovat pakollisia täyttää ja kursivoidut ovat vapaaehtoisia!

 

Liittymistilanteet

Ukkosklaani: runsaasti tilaa, mestaripula, paljon pentuja, mutta oppilaita kaivattaisiin! 

Hämäräklaani: runsaasti tilaa, mestaripula, pistäkää vain hakemuksia tulemaan!

Virtaklaani: runsaasti tilaa, mestaripula, pistäkää vain hakemuksia tulemaan!

Viimaklaani: runsaasti tilaa, mestaripula, paljon oppilaita, mutta pennuista on pulaa!

Pilviklaani: runsaasti tilaa, mestaripula, pistäkää vain hakemuksia tulemaan!

Erakot: tehkää vain hakemuksia, paljon tilaa!

Kotikisut: tehkää vain hakemuksia, paljon tilaa!

 

Parantajaoppilaan paikka

Ukkosklaani: ei parantajaoppilasta

Hämäräklaani: ei parantajaoppilasta

Virtaklaani: ei parantajaoppilasta

Viimaklaani: Kultatassu, NPC

Pilviklaani: ei parantajaoppilasta

 

Ylläpito hyväksyy hakemuksen, kun ehtii.

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Usva123

29.10.2019 18:06
Ja unohdin mainita siaisemoksi voisko olla nopsasiipi

Vastaus:

Nopsasiipi voi olla sijaisemo, kunhan teet jo aiemmin mainitsemani kohdan.

Vision

30.10.2019

Nimi: Usva123

29.10.2019 17:57
Nimi:Hopeapentu

Soturinimi:Hopeapilkku

Asema:pentu

Kla ani:ukkosklaani

Sukupuoli:naaras

Luonne:Hopeapilkku on todella kiltti ja huomaavainen kissa. Hänestä kaikki jotka haluavat klaaniin jopa kotikisut pitäisi ottaa mukaan. Hän rakastaa opettamista jo pentuna. Hän on hyvin kärsivällinen ja miettii kahdesti ennen kuin tekee jotain millä voi olla vakavat seuraukset. Mutta hän ei silti pelkää sanoa mielipidettään. Hän ei ole todellakaan ujo vaan hän rakastaa puhumista ja seuraa. Hän haluaisi päälliköksi mutta jos hän ei pääsisi hän haluaisi klaanin kunnioittamaksi kuningattareksi. Hän uskoo palavasti tähtiklaaniin ja kunnioittaa heitä. Hän on hyvin uskollinen klaanilleen ja ystävilleen. Jos hänelle kertoo salaisuuden hän pitää sen. Häneen on helppo luottaa. Jos jollekin käy jotain hän on aina ensisiassa auttamassa.

Ulkonäko:Hopeapilkkulla on lumenvalkea turkki joka on pentuna pitkää ja karheaa mutta tasoittuu iän myötä. Eli soturina ja oppilaana hänen turkkinsa on kiiltävää,pehmeää,paksua ja lyhyttä. Hänellä on otsassa ja selässä hopeanharmaita pilkkuja joista hänen nimensä tulee. Hänen tassunsa ovat kokonaan mustat. Hänellä on hännän päässä harmaata. Hänellä on jäänsiniset silmät. Hänellä on solakka vartalo. Hänen korvansa ovat vähän normaalia isommat. Hänellä on vatsassa harmaata.

Menneisyys:Hänet löydettiin kolme kuisena ukkosklaanin reviiriltä eikä hän muista silloisesta elämästään kuin sen että putosi jokeen ja pääsi pos ja hän oli hoiperrellut metsään ja nukahtanut sinne.

Perhe: emo:ei tiedossa luultavasti joku kulkukissa isä:sama

Taidot:Hopeapilkku on taitava kiipeilemään ja hän on muutenkin ketterä ja nopea. Hän ei ole hirveän iso eikä vahva joten hänen pitää käyttää taistelussa apunaan nopeuttaan. Hän on hyvä saallistamaan ja oppimaan. Hänellä on hyvä tasapaino.

Muuta: Hopeapilkulla on vähän Pilviklaanin verta

Ropettaja:Usva123

Vastaus:

Luethan säännöt vielä kerran läpi, sen jälkeen hyväksytty! Laita vaikka säännöissä mainittu kohta yksityisellä vieraskirjaan, niin pääset kirjoittamaan.

Vision

30.10.2019

Nimi: Triwizard

19.10.2019 15:39
Nimi: Kastetassu
Soturinimi: Kastevarjo
Asema: soturioppilas
Klaani: Hämäräklaani
Sukupuoli: kolli
Luonne: Kastevarjo on sisäänpäin kääntyvä nuori kolli oppilas, jolta ei puutu sisua. Jos hän iloitsee, hän iloitsee täysillä. Kastevarjo ei pelkää olla oma itsensä. Kolli ei kainostele puhuessaan. Hän voi joskus sanoa tai tehdä jotain miettimättä ensin, mutta pääasiassa hän on ajattelevainen ja kärsivällinen. Pentuna Kastevarjon usko Tähtiklaaniin ailahteli, koska se oli vienyt häneltä hänen veljensä. Kastevarjo on uskollinen niin klaaniaan kuin lähimmäisiään kohtaan. Kastevarjo on itsevarma ja joskus itsepäinen, mutta auttaa aina jokaista. Hänellä on tarkka itsesuojeluvaisto eikä luota helposti edes omaan perheeseensä. Kastevarjo saattaa olla joskus pienistäkin asioista kiukkuinen ja hän hermostuu helposti, jos jokin asia ei mene niin kuin hän haluaa. Rohkeasta ja päättäväisestä luonteesta tunnettu Kastevarjo piilottaa helposti todellisen luontonsa. Syvällä sisimmässään hän on lempeä, ystävällinen ja herkkä kasvuvaiheessa oleva kolli.
Ulkonäkö: Kastevarjolla on tummanruskea turkki, jossa on hailakampia raitoja. Hänellä on kirkkaat vihreät silmät. Kastevarjolla on tavallista pidempi häntä ja hänen hännänpäänsä on valkoinen. Hänellä on vaaleanruskeita juovia naamassaan. Kastevarjolla on pitkä karvapeite. Kastevarjolla on pikimustat viikset. (Ei ihan tule tähän kahdeksaa virkettä, mutta lisäilen tietoja ajan kanssa)
Perhe:
Emo: Kyyhkylaulu
Isä: Konnahäntä
Sisko: Pajupentu
Veli: Aurinkopentu (kuollut)
Taidot:
Kiipeily 4/5
Ketteryys 3/5
Kärsivällisyys 4/5
Nopeus 2/5
Taistelu 3/5
Metsästäminen 4/5
Uinti 0/5
Kuulo 5/5
Näkö 5/5
Hajuaisti 3/5
Yrttitieto 3/5
Tasapaino 4/5
Kalastus 0/5
Ropettaja: Triwizard
Viesti: Löysin Kuunnousun Leonan avulla. Olemme sisaruksia joten joskus tarinoita sun muuta voi tulla samasta IP-osoitteesta.

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa sinullekin! Voit kirjoittaa ensimmäisen tarinasi. Mestari olkoon Aamulintu!

Kirsikka VYP

19.10.2019

Nimi: Tähtikissa

19.10.2019 08:39
Kissan pentu tai oppilasnimi: Korpipentu

Kissan soturi/parantajanimi: Korpitaival

Kissan nykyinen asema: pentu

Kissan sukupuoli: naaras

Kissan klaani: Hämäräklaani

Kissan luonne: Jos kysyt yhtä ominaisuutta, jolla Korpitaivalta voisi kuvailla, se olisi ehdottomasti kärsivällisyys. Kärsivällinen naaras nimittäin osaa olla, ja varmasti tämä pystyisi opettamaan villeintäkin pentua klaanin loistavaksi soturiksi. Paitsi siinä on yksi mutta. Korpitaival on lähes toivoton taistelija, koska ei pienenä pentuna voinut satuttaa kärpästäkään kokematta huonoa omatuntoa. Naaras kuitenkin pystyy tappamaan saaliseläimiä, kunhan pitää aina mielessä sen, että sillä ruokitaan klaania, sen kuolema ei ole turha. Mutta kissan kuolema on aina turha, ainakin tämän neitokaisen mielestä. Toisin kuin muut pennut, Korpitaival oli erittäin vaatimaton, eikä haaveillut päällikön asemasta. Päälliköksikin hän ehkä sopisi, sillä hän on erittäin hyvä puhumaan, osaa siis asettaa sanansa oikein vakuuttaakseen kaikki. Toisaalta naaras ei kovin usein suutaan avaa, sillä hän on kuitenkin hieman ujo menneisyytensä tapahtumien takia. Naaraan luottamus on erittäin vaikea ansaita, sillä Korpitaival epäilee jokaisella kissalla olevan jotain pimeitä motiiveja, kuten sillä rikkaalla pentukeräilijällä...

Kissan ulkonäkö: Kun neitokaisen turkkia koskettaa, kokee kosketuksen ajan turkin ainutlaatuisen pehmeyden ja siisteyden, sillä Korpitaival totta vie pitää huolta turkistaan. Kun pystyy avaamaan silmänsä, näkee korkeutensa puolesta massaan sulautuvan kokovalkoisen kissan. Monet luonnehtivat häntä varmasti kauniiksi, sillä hänen ulkonäössään ei ole mitään näennäisiä 'virheitä'. Mutta kun katsoo silmiä, kokee viimeistään silloin naaraan koko kauneuden. Toisin kuin turkin yksinkertainen yksivärisyys, silmät ovat erittäin monimutkaiset. Aivan pupillin ympärillä on tumman sinivihreät renkaat. Muuten silmät ovat syvänsiniset, värin vaalentuessa renkaista ulospäin. Ruumiinrakenteeltaan naaras on melko siro, ja kuten aiemminkin on mainittu, hän on korkeudeltaan keskikokoinen. Takajaloissa on muita lihaksia vahvemmat lihakset, joista on hyötyä esimerkiksi juoksemisessa ja kiipeilemisessä. Kynnet ovat melko pitkät ja hieman kermanvaaleaan sävyttyvän valkoiset. 

Kissan menneisyys: Korpitaival syntyi kotikisuksi, mutta hänet myytiin perheen rahapulassa rikkaalle perheelle, joka keräili kissanpentuja. Siellä Korpitaipaleella, niin kuin muillakin kissoilla, tehtiin kaikenlaisia kokeita, muun muassa istutettiin taisteluvaistoa keinotekoisilla 'lääkkeillä'. Kissat, joiden kokeet menivät pieleen, heitettiin kadulle. Se oli Korpitaipaleen ensimmäinen koe, kun häneen yritettiin istuttaa taisteluvaistoa. Se meni pahasti pieleen, sillä se käytännössä poisti naaraan taisteluvaiston. Korpitaival heitettiin ulos, jossa hän sitten peloissaan juoksi metsään — suoraan Ukkosklaanin reviirille, missä hänet tietenkin hoidettiin kuntoon, sillä soturilakihan sanoo, että hädässä olevaa pentua pitää auttaa, eikö?

Mestaritoive: Aamulintu?

Kissan perhe:
Emo: Kiira (kotikisu)
Isä: Sukka (kotikisu)
Sijaisemo: Pikkulaulu
Sijaisisä: Männynoksa
Sijaissisarukset: Siilitassu, Vesipentu, Huomenpentu, Omenapentu

Kissan taidot:
Nopeus 5/5
Ketteryys 4/5
Vaaniminen 2/5
Kuulo 4/5
Hajuaisti 5/5
Näkö 5/5
Yrttitieto 0/5
Kiipeily 5/5
Tasapaino 3/5
Uinti 0/5
Taistelu 1/5
Metsästäminen 3/5
Kalastaminen 0/5
Äly 5/5

Muuta:
* Kotikisuna hänen nimensä oli Halla, koeyksilönä kissa 416
* Sai etuliitteensä siitä, kuinka hänet löydettiin korvesta
* Sai jälkiliitteensä kunnianosoituksena sille matkalle, taipaleelle, jonka hän oli niiden muutaman kuun aikana matkannut pelokkaasta löytöpennuksi Hämäräklaanin soturikisi
* Toivoisi saavansa kumppanin rakkauden osakseen, edes jonain päivänä 
* Uskoo olevansa hyvä emo
* Löysin näille sivuille seikkaillessani suntuubissa ja näytti kivoilta=päätin liittyä

Ropettaja: Tähtikissa

Vastaus:

Hyväksytty, Tervetuloa mukaan ropepiiriimme! Voit kirjoittaa ensimmäisen tarinasi. Käyn lisäämässä Korpipennun :). Mestaria mietitään sitten myöhemmin, mutta valnistaudu siihen, ettei tapahdu, sillä sillä, vaikka joku muu haluaisi sen tai muuten. Tiedät :)

Kirsikka VYP

19.10.2019

Nimi: Leona

13.10.2019 14:12
Täällä Taimentassun kuva: https://aijaa.com/68jRe9

Vastaus:

Vision

13.10

Nimi: Leona

13.10.2019 13:39
Nimi: Taimentassu

Soturinimi: Taimenvirta

Asema: soturioppilas

Sukupuoli: naaras

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Taimentassu on vauhdikas ja rohkea nuori naaras. Hän uskaltaa esittää oman mielipiteensä eikä välitä mitä muut hänestä ajattelevat. Naaras on suorasukainen puhuessaan ja voi loukata sanoillaan tietämättään. Taimentassu on kuitenkin pohjimmiltaan rauhallinen ja ujo. Hän rakastaa seikkailuja ja uusia kokemuksia, mutta sen takia hän joutuu yleensä vaikeuksiin. Taimentassu on temperamenttinen, mutta utelias. Hänellä on voimakkaat mielipiteet. Hän on kumminkin uskollinen ja hyvä ystävä, joka autaa aina. Hän ystävystyy helposti eri klaanien kissoihin. Hän rakastaa uusien asioiden tutkimista. Taimentassu sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän puolustaa viimeiseen asti klaaniaan. Taimentassu ei ole hiljainen tapaus vaan hän on aina äänessä. Taimentassu on rohkea ja puolusteleva. Jos joku kertoo hänelle salaisuuden hän pitää sen eikä kerro muille. Hänen voi kuulla joskus valehtelevan, mutta pohjimmiltaan hän puhuu aina totta. Joskus tieto seikkailusta voi olla hänelle liian suuri kynnys ja hän voi lähteä matkaan miettimättä ensin. Naaras on hyväsydämminen ja oikeudenmukainen. Hänen suututtamiseen tarvitaan paljon, mutta kun hän oikeasti suuttuu kannatta varoa. Taimentassu on ymmärtäväinen ja kiltti. Hän ei helposti luovuta vaan yrittää aina uudestaan.

Ulkonäkö: Taimentassulla on ruskea turkki ja pähkinänruskeat suuret silmät. Hänellä on solakka ruumis. Oppilaanakin hän näyttää pieneltä pennulta, mutta ensivaikutelma voi pettää. Hunajatassulla on pienet suippomaiset korvat. Hänellä on terävät kynnet. Naaraan hännänpää on valkoinen. Taimentassulla on myös vatsassaan iso valkoinen läikkä. Taimentassun häntä on tavallista lyhyempi.

Menneisyys: Taimentassu syntyi kylmän lehtikadon aikaan jolloin klaanissa riehui viheryskä. Hän menetti silloin emonsa ja sisaruksensa.

Mestaritoive: Yötuuli

Perhe:
Emo: Mustasydän (kuollut)
Isä: Kirjoturkki
Siskot: Liljapentu (kuollut), Hopeapentu (kuollut)
Veli: Tiikeripentu (kuollut)

Taidot:
+ tasapaino
+ taisteleminen
+ kekseliäisyys
+kiipeily
-+ metsästäminen
-+ jaksaminen
-tuntoaisti
-kärsivällisyys
-juokseminen

Muuta: Taimentassu vihaa lehtikatoa ja viheryskää. Hän on allerginen oravalle.

Ropettaja: Leona

Vastaus:

Hyvä hakemus!

Normaalisti en ehkä kuitenkaan hyväksyisi tätä hakemusta, sillä säännöissä lukee, että toisen hahmon saa luoda, mutta vasta kun ensimmäisellä hahmolla on 100kp (hyvin taas ylläpitäjä noudattanut luomiaan sääntöjä... xd). Mutta, koska meillä on pulaa liittyneistä ja liittyneistä aktiivisista kissoista:

Hyväksytty! Mestariksi saat toiveesi mukaan Yötuulen.

Vision

13.10

Nimi: Vision

13.10.2019 13:01
Kissan pentu tai oppilasnimi: Kauristassu

Kissan soturi-/parantajanimi: Kaurisloikka

Kissan nykyinen asema: soturioppilas

Kissan sukupuoli: kolli

Kissan klaani: Viimaklaani

Kissan luonne: Kaurisloikka on vahvatahtoinen ja määrätietoinen kollikissa, joka oman mielipiteen asiasta muodostettuaan pitää siitä kiinni. Jos kissa on päättänyt jotain, täytyy olla erittäin hyvä taivuttelemaan tätä, jos haluaa Kaurisloikan mielipidettä muuttaa. Kaurisloikan usko Tähtiklaaniin on järkkymättömän vahva, eikä hän voisi kuvitella missään nimessä rikkovansa soturilakia. Kolli odottaa samaa asennetta jokaiselta kissalta, ja hän järkyttyy, jos saa kuulla, että joku muu kissa on rikkonut soturilakia tai halventaa Tähtiklaania. Tulee toimeen kuitenkin melko hyvin tälläisten kissojen kanssa, mutta Kaurisloikasta huomaa, että hän on erittäin varautunut heidän seurassaan. Kaurisloikka on todella periksiantamaton ja itsenäinen, eikä tavoitteen asetettuaan halua sitä rikkoa, joten rusehtava kolli tekee kaikkensa sen eteen. Useimmiten se on kollin vahvuus, mutta joskus se on heikkous. Kaurisloikka tulee toimeen kaikkien kanssa ainakin joten kuten, mutta kollin luottamus on vaikeasti ansaittavissa. Jos Kaurisloikasta siis haluaa ystävän, täytyy ansaita tämän luottamus. Useimmiten täytyy tulla kanssa itse tutustumaan Kaurisloikkaan, sillä kolli ei hirveästi puhu, ellei koe sitä tarpeelliseksi. Ei vieroksu erakoita tai sellaisia kissoja, jotka eivät ole klaanisyntyisiä, mutta ei heistä liiemmin välitäkään. Kaurisloikka ei ole erityisen puolueellinen koskaan ketään kohtaan, ja on valmis kuuntelemaan jokaisen mielipiteen, toiveen, asian ja sanottavan. Kaurisloikka on siis oikeudenmukainen kissa, mutta joskus kollin vankka usko Tähtiklaaniin sumentaa tämän mielen ja saa Kaurisloikan tekemään huonoja ja joskus jopa hieman raakalaismaisia ratkaisuja. Ei ole erityisen äkkipikainen, toisin kuin emonsa, mutta kiihtyessään kolli ei harkitse sanojaan ja sanoo kaikenlaista rumaa, jota myöhemmin katuu. Kaurisloikkaa on vaikea suututtaa, mutta kun kolli suuttuu, on Kaurisloikka erittäin pitkävihainen, eikä anna todellakaan pian anteeksi. Kannattaa siis varoa olla suututtamasta Kaurisloikkaa, jos haluaa olla tämän kanssa hyvissä väleissä. Kolli on fiksu, eikä helposti usko epämieluisia valheita, mutta jos kissa valehtelee myönteisesti Kaurisloikalle tärkeästä asiasta, kolli uskoo sen helposti ja sen kummempia epäilemättä.

Kissan ulkonäkö: Kaurisloikka on ruumiinrakenteeltaan tavallisen viimaklaanilaisen kissan kokoinen. Kaurisloikalta ei hirveästi lihaksia löydy, joten kolli joutuu taisteluissa turvautumaan lähinnä ketteryyteensä ja kokoonsa. Turkki on paksu ja pehmeä ja väriltään se on monivärinen, ja siitä löytyy harmaata, ruskeaa ja valkoista, mutta turkin pääväri on harmaa. Valkoista esiintyy lähinnä Kaurisloikan rinnassa ja tassuissa, ja ruskeaa löytyy vähän sieltä täältä. Silmät ovat väriltään ruskeat ja sopusuhtaiset, kun vertaa niitä kollin pään kokoon. Häntä on pitkä ja tuuhea, ja sen pää on ruskea. Tassut ovat erittäin suuret. Kaurisloikan polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset, ja kynnet ovat valkoiset ja erittäin terävät.
Kuva: https://www.flickr.com/photos/misledum/14011793881/in/photolist-nmb7a8-j1z1 iv-96GYDJ-pcf2SE-3KmS1y-4WonF-4wwGBQ-68b4Tg-bdRrxR-zNKXPx-2d61toc-abeius-2e tNZXc-4jLWmd-JWVRjT-56kAx4-q3Sm6Y-2cZ4w7Z-hh8kA8-fDVLS7-9rUgea-fLXmx3-GM932 t-MHn42g-ahL1PP-2d8RsNp-9XLkmr-68b3Rp-d55j3Y-2e7uwp8-JWVRMX-583uVr-apEVsu-f foSgG-cHLzV9-6iwBTH-fQ8h5w-cH3Tb5-249oVNB-deRX6L-exi9nt-nGUkTz-gRq9RE-2dEeF n7-2erZ62J-5538qx-jjYiwq-iWCAtc-pHoiEk-ffoSQL

Kissan menneisyys: Kaurisloikka syntyi syntyi Viimaklaaniin emolleen Yötuulelle ja Kontiaisraidalle sisarensa Sointutassun kanssa.. Kontiaisraita kuoli pian Yötuulen pentujen syntymisen jälkeen, joten kolli ei muista isäänsä. Yötuulen kanssa Kaurisloikka ei ole kovin läheisissä väleissä, eivätkä he juuri toisilleen puhu.

Kissan perhe:
Emo: Yötuuli (Viimaklaani) - musta naaras, jolla on harmahtavat silmät. Erittäin ärhäkkä ja äkkipikainen. Ei siedä ketään muita kuin omia klaanitovereitaan.
Isä: Kontiaisraita (Tähtiklaani) - ruskea kolli, jolla oli pähkinän ruskeat silmät. Omalaatuinen kissa, mutta erittäin pidetty.
Sisko: Sointutassu (Viimaklaani) - kellertävän harmaa naaras, jolla on meripihkan väriset silmät. Lojaali klaanilleen, mutta emonsa Yötuulen tapaan erittäin ärhäkkä ja äkkipikainen.

Kissan taidot: Kaurisloikka on erittäin nopea ja taitava saalistaja, mutta taisteleminen ei kollilta oikein suju, sillä hän joutuu yleensä turvautumaan vain nopeuteensa ja ketteryyteensä. Kiipeily ei myöskään suju, kuten ei myöskään kalastaminen ja uiminen. Taitava vaanija ja hyvä piiloutumaan.

Muuta: Kaurisloikka haaveilee pääsevänsä vielä joskus Viimaklaanin yhdeksi arvostetuimmaksi soturiksi, ja kolli toivoo, että kohoaa vielä joskus varapäälliköksi, vaikka se ei varmaan onnistu.

Ropettaja: Vision

Vastaus:

Hyväksytty, mutta Vision voitko lisätä sen kun on menoja?

Kirsikka VYP

13.10.2019

Nimi: Kirsikka VYP

12.10.2019 20:44
Kissan nimi: Tummapentu
Kissan soturinimi: Tummapisara
Kissan nykyinen asema: pentu
Kissan sukupuoli: kolli
Kissan klaani: Ukkosklaani
Kissan luonne: Tummapisara on omanlainen kollikissa. Hänenlaistaan tuskin löytyy muualta, on hänen luonteensa hieman erikoinen. Tummapisara haluaa paljon ystäviä, mutta hänellä on ongelmana ujous. Hän on yleensä vähän säikähtelevä ja yllättyy helposti. Tummapisara on erittäin fiksu ja hänellä on useammat kysymykset kaikkeen siihen, mihin tarvitaan viisautta. Tullessaan Tummapisaralle eteen kysymys, johon hän ei osaa vastata,hän tulee hiljaiseksi ja pian alkaa raapia päätään, harvoin verillekin, jotta hän saisi sanottua vastauksen. Hän kuitenkin tietää, että se ei hyödytä mitään, mutta se on periaatteessa sairaus. Äskeinen ei kuitenkaan tarkoita, että hän haluaisi olla paras kaikessa ja että häntä ihailtaisiin. Se juuri saa kollin häpeämään ja hiljenemään. Tummapisara haluaa olla kaikille paras mahdollinen apu. Hän haluaa olla jotenkin hyödyksi kaikille, sillä muuten hän tuntee itsensä hyödyttömäksi. Tummapisara haluaa olla reilu kaikille. Hän kuitenkin inhoaa kiusaajia, ja yleensä ei suostu ystävystymään heidän kanssaan, vaikka he pyytäisivät anteeksi. Tummapisara on tosiystävä, ja hän pitää salaisuudet viimeiseen pisaraan asti. Mutta jos hänet kerran petetään, on välit saada vaikea korjattua, sillä Tummapisara on vähän herkkä sellaiselle. Tummapisara ihan nojaa Tähtiklaaniin ja uskoo siihen vahvasti. Hän jopa välillä näkee ympärillään tähtiklaanilaisia tukemassa tätä. Tummapisara on yleensä hiljainen, tai ei ainakaan mikään "hullu" ja hän ei vain juokse täyttä vauhtia taisteluihin. Tummapisara aina ensin miettii ennen kuin tekee. Kuitenkin joskus hän tietää, että hänellä ei olisi aikaa kunnolla miettiä, joten sitten hän vain tekee sen, minkä parhaimmaksi arvelee. Tummapisara on äänessä silloin, kun häneltä pursuaa intoa kertoa tietoa ja ideoita. Silloin hän yrittää aina vetää huomiota ja ehdottaa, mutta hän ei puhu kovin kuuluvasti. Tummapisaralta ei lähde koskaan mitään kovaa ääntä. Tummapisara on myös sinnikäs, mutta yleensä hän tietää, milloin kannattaa lopettaa.
Ulkonäkö: Tummapisaralla on isältä peritty tummanharmaa turkki. Hänen karvansa on tuuuheaa ja pehmeää. Tummapisara on laiha, ja ulkoapäin kolli näyttää naaraalta ja herkältä. Tummapisaralla ei ole näkyviä lihaksia, eikä hän olekaan hyvä taistelija, sillä vahva kissa saa hänet helposti nurin. Tummapisaralla on isot, vaaleansiniset silmät. Hänellä on pitkä vaaleahko häntä, jonka pää on valkoinen. Myös vatsapuoli ja vasen korva ovat valkoisia. Tai siis, väri ei ole valkoinen, vaan erittäin vaalean harmaata, joka näyttää kaukaa katsottuna valkoiselta. Kynnet ovat pitkät ja terävät. Tummpisaralla on myös valkoiset ja lyhyet viikset.
Mestaritoive: Sirppitassu, jos ei käy niin Kirkasmieli
Perhe:
Isä: Tuhkamieli
Emo: Revontulikuiske
Siskot: Lijapentu, Myyräpentu
Veli: Naalipentu
Isän emo: Kaunokki
Isän isä: Miksu
Isän sijaisemo: Nopsasiipi
Isän sijaisisä: Pyökkitähti
Taidot:
+Metsästys
+Nopeus
+Korkeus
-Taistelu
n-Uinti
-Kestävyys
-Kiipeily
Ropettaja: Kirsikka VYP

Vastaus:

Hyvä hakemus :D Hyväksytty!

Vielä en lisää Tummapentua, kun eihän se ole vielä edes syntynyt :D

Vision

13.10

Nimi: Sarasydän

10.10.2019 14:42
Kissan nimi: Sitruuna -> Sitruunatassu
Soturinimi: Sitruunasilmä
Kissan nykyinen asema: erakko
Kissan sukupuoli: kolli
Kissan klaani: erakko -> Viimaklaani

Kissan luonne: Sitruunasilmä on ehkä lojaalein ystävä, mitä kuvitella saattaa. Kolli haluaa ystävystyä jokaisen tapaamansa kissan kanssa, ja kun hän sellaisia saa, hän puolustaa ystäviään vaikka kuolemaan asti. Sitruunasilmä kunnioittaa soturilakia syvästi, vaikkei siltä vaikutakaan. Sillä hän ei epäröi käyttää kaikkia mahdollisia, välillä soturilakiakin rikkovia keinoja omien - ja vielä enemmän ystäviensä - tavoitteiden hyväksi. Kolli uskoo erittäin vahvasti Tähtiklaaniin. Sitruunasilmä on erittäin nokkela ja fiksu tapaus. Hänellä on aina sanat joka tilanteeseen ja kollin kanssa on erittäin miellyttävää jutustella. Hän osaa esittää tuiki tavallisetkin asiat, kuten vaikka aamupartion, hyvin mielenkiintoisesti ja seikkaperäisesti -valehtelematta sanaakaan. Kolli on aikamoinen haaveilija ja tämä osoittautui haitaksi esimerkiksi oppilasaikojen harjoitustuokioissa. Mestari yrittää selittää seuraavaa taisteluliikettä, mutta Sitruunasilmän huomio kohdistuukin juuri ohi lepattavaan perhoseen tai vieressä törröttävien kanervien iki-ihanaan tuoksuun. Soturinakin hän saattaa irrottautua muusta partiosta omille teilleen, mutta palaa kuitenkin yleensä todella hyvä saalis mukanaan. Metsästystaitoja tältä kollilta ei siis puutu, vaikka taistelutaitoja kylläkin. Hän silti kuitenkin aina yrittää, sillä kärsivällisyys ja sinnikkyys ovat tämän kollin vahvuus. Sitruunasilmän heikkous onkin sitten se, että hän ystävystyy kenen tahansa, vaikka vihollisklaanilaisen kanssa, eikä todellakaan tahdo päästää suhteesta irti. Tämä on paljon haitaksi esimerkiksi taisteluissa, jos Sitruunasilmää vastassa on joku hänen ystävistään. Osaat varmaan arvata, mitä siitä seuraa...

Kissan ulkonäkö: nimestä Sitruunasilmä voisi ajatella, että kollin silmät ovat happamat ja pistävät, mutta sitä vastoin ne ovat todella lempeät haalean keltaisen väriset silmät. Kollin ruumiinrakenne on solakka, mutta melko lihaksikas. Hänen jaloissaan on valkoiset ’sukat’ ja myös vatsassa, rinnassa ja hännänpäässä on valkoista. Otsastakin lähtee valkoinen viiru, joka levenee kuonon kohdalle ympyräksi. Muualla Sitruunasilmän turkissa on tummanruskeaa bengalikuviota. Kaikki raajat ovat pitkät ja hyvät juoksemiseen. Myös häntä on pitkä tasapainotteluun. Kollin kynnet ovat mustat ja melko pienet. Toinen korva on tummanruskea, toinen ihan vähän vaaleampi, mutta niin että värieron kuitenkin huomaa. Nenä on vaaleanpunainen.

Kissan menneisyys: Sitruunasilmä syntyi kotikisuksi, mutta halusi vapauden ja karkasi metsään. Hän eli hetken erakkona, kunnes löysi klaanit ja liittyi Viimaklaaniin.

Mestaritoive: Mahlakukka

Kissan perhe:
Emo Lilli - kermanvaalea pitkäraajainen naaras. (Kotikisu)
Isä Myrsky - savunharmaa kolli. (Kotikisu)
Sisko Untuva - kermanvaalea naaras. (Kotikisu, jäi pentuna hirviön alle ja kuoli)

Kissan taidot:
+metsästys
+sinnikkyys
+ystävällisyys
-taistelu
-vää ryyden näkeminen (esim. Ystävyyssuhteesta toisen klaanin jäseneen)
-ystävyydestä luopuminen

Muuta: löysin paikan erään toisen roolipelin viekun kautta.

Ropettaja: Sarasydän

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa mukaan! Lisään Sitruuna(silmä)n myöhemmin, tai Vision jos ehtii ensin. On kiireitä. Mutta saat jo kirjoittaa tarinoita. :D

Kirsikka VYP

10.19.2019

Yksityinen viesti

06.10.2019 09:22

Nimi: Leona

05.10.2019 19:47
Kissan nimi: Usvapentu
Soturinimi: Usvasielu
Asema: pentu
Sukupuoli: naaras
Klaani: Ukkosklaani
Luonne:Usvapentu on utelias, mutta rauhaarakastava pieni pentu. Usvapennun ainoa ongelma on ollut, että hän ei tule toimeen kollien kanssa. Hänen voi kuulla joskus valehtelevan, mutta pohjimmiltaan hän puhuu aina totta. Joskus tieto seikkailusta voi olla hänelle liian suuri kynnys ja hän voi lähteä matkaan miettimättä ensin. Naaras on hyväsydämminen ja oikeudenmukainen eikä häneltä puutu rohkeutta osoittaa omaa mielpidettään. Hänen suututtamiseen tarvitaan paljon, mutta kun hän oikeasti suuttuu kannatta varoa. Usvapentu on ymmärtäväinen ja kiltti, mutta uskomattoman rohkea. Hänellä on paljon ystäviä ja kaikille heille hän erittäin hyvä ja uskollinen ystävä. Usvapentu ei helposti luovuta vaan yrittää aina uudestaan.
Ulkonäkö: Usvapennulla on hopeanharmaa turkki ja sammaleen vihreät silmät. Hänellä on vaalemman harmaata karvaa silmien ympäryksillä ja kokonaan valkoinen hännänpää. Naaraalla on solakka ruumis. Hänellä on kapeahkot korvat, jotka haittaavat vähän kuuloa.Usvapennulla on lyhyt häntä. Hänellä on kauniit silmät. Naaras on pienikokoinen ja ketterä. Hänellä on nopeat jalat. Usvapennulla on kuusi varvasta takajalassaan
Perhe:
emo: Kyyhkysydän (Kaunis harmaa naaras. Iloinen ja energinen.)
isä: Tuiskumieli (Mustavalkoinen kolli. Rohkea ja suvaitseva.)
siskot: Hunajapentu/Hunajalampi (kermanvalkoinen naaras. Itseppäinen ja tiedonhaluinen.) Iltapentu/Iltaloiste (Musta naaras. Uskollinen ja herkkä.) Hämypentu/Hämytaivas (Harmaa naaras valkoisilla raidoilla. Nopea ja ketterä.)
Taidot:
+ketteryys
+metsästäminen
+kiipeily
+tasap aino
+näkö
+-kuulo
+-tunto
-taisteleminen
-kärsvällisyys
Ropettaja: Leona

Vastaus:

Hahmosi on hyväksytty! Voit kirjoittaa ensimmäisen tarinasi. Lisään Usvapennun Ukkosklaaniin nyt.

Kirsikka VYP

6.10.2019

Nimi: Vision

05.10.2019 11:10
Kissan pentu tai oppilasnimi: Tuhkatassu

Kissan soturi/parantajanimi: Tuhkamieli

Kissan sukupuoli: kolli

Kissan klaani: Ukkosklaani

Kissan luonne: Tuhkamieli oli etenkin pentuna toisia kissoja kohtaan erittäin epäilevä. Kolli ei luottanut Ukkosklaanissa juuri kehenkään, ja säpsähti joskus omaa varjoaan. Tuhkamieli ei ole klaanisyntyinen, ja hänet jätettiin pentuna Ukkosklaanin rajalle nälkään nääntyneenä ja kylmettyneenä. Hänet vietiin Ukkosklaanin leiriin, jossa Nopsasiipi hoiti arkaa ja ujoa kissa, joka luotti juuri ja juuri sijaisemoonsa.
Oppilaisaikoinansa Tuhkamieli alkoi luottaa enemmän klaanitovereihinsa, ja hänestä kaivautuivat esiin kollin oikeat piirteet. Tuhkamieli alkoi olla äänekkäämpi ja näkyvämpi Ukkosklaanissa. Tuhkamieli on myös taitava puhuja. Kolli pystyy puhumaan itsensä ulos monesta tilanteesta, mutta ei tietenkään kaikista. Tuhkamielestä on kuoriutunut myös taitava johtaja, joka osaa ottaa kaikki huomioon päätöksissään. Kolli on erittäin epäitsekäs, ja ei aina huomioi itseänsä, mistä saattaa seurata myös vaikeuksia. Tuhkamieli on myös erittäin sinisilmäinen, ja hän uskoo helposti valheet, mutta huomaa sitten jossain vaiheessa, että kissa onkin valehdellut. Kolli on myös vieläkin vieraita kohtaan hieman epäilevä, mutta hän kohtelee heitä tasapuolisesti ja suvaitsevasti päätöksissään. Kolliin on helppo tutustua, sillä Tuhkamieli on avoin, ja pitää melkein kaikista kissoista ainakin jollain tavalla.
Vaikka Tuhkamieli ei ole klaanisyntyinen, hän uskoo erittäin vahvasti Tähtiklaaniin ja noudattaa soturilakia, eikä ikinä pystyisi pettämään klaaniansa.
Soturiaikoinansa Tuhkamielen piirteet ovat vielä enemmän vahvistuneet. Ainoa piirre, joka on alkanut kadota on kollin epäilevyys. Kyllä Tuhkamieli on vielä epäilevä, mutta ei niin epäilevä kun pentu- ja oppilasaikoinansa.
Jos Tuhkamielen emon Kaunokin ja isän Miksun on tavannut, huomaa, kuinka paljon kolli muistuttaa heitä. Miksukin on taitava puhuja ja johtaja, aivan kuin Tuhkamieli, ja Kaunokki suvaitseva ja ystävällinen. On kollilla kyllä kanssa muita piirteitä, mitä hänen vanhemmillaan ei ole. Esimerkiksi Tuhkamielen epäilevyys ja sinisilmääisyys eivät ole vanhemmilta perittyä.

Kissan ulkonäkö: Jos Tuhkamielen emon Kaunokin ja isän Miksun on kerran tavannut, niin huomaa, kuinka paljon kolli muistuttaa vanhempiansa. Tuhkamielellä on saman värinen turkki kuin emollansa, ja se on väriltään tumman harmaaa. Turkista löytyy myös vaaleampia läiskiä, mutta ne eivät erotu kollin turkista mitenkään erityisen hyvin. Tuhkamieli on isänsä tavoin erittäin suurikokoinen, ja kollin turkki on erittäin paksua ja tiheää, mikä saa hänet näyttämään entistäkin suurikokoisemmalta. Myös suuret vihreät silmät ovat hänen isältänsä Miksulta perittyjä.
Tuhkamielen rinnassa on erittäin vaalean harmaata karvaa, joka on melkein valkoista. Saman väristä karvaa on myös kissan hännän päässä ja vasemmassa takatassussa. Häntä on lyhyt verrattuna Tuhkamielen ruumiin kokoon, samoin kuin korvat. Tassut ovat keskipitkät, eivätkä erityisen suuret tai pienet. Kollin nenänpää ja polkuanturat ovat punaruskeat, ja kynnet ovat vitivalkoiset ja terävät.

Kissan menneisyys: Tuhkamieli ei ole klaanisyntyinen, ja hän on syntynyt erakkoemolleen Kaunokille ja erakkoisälleen Miksulle. Kollin vanhemmat hylkäsivät hänet Ukkosklaanin rajalle, josta Ukkosklaanin partio löysi pienen, melkein nälkään nääntyneen ja kylmettyneen kissan. Tuhkamieli vietiin Ukkosklaanin leiriin, jossa häntä hoiti kollin sijaisemo Nopsasiipi, joka sattui samaan aikaan odottamaan klaanin päällikön Pyökkitähden pentuja.
Pentuaikoinaan Tuhkamieli oli erittäin epäilevä ja saattoi jopa säikähtää joskus omaa varjoaan. Tullessaan oppilaaksi Tuhkamieli oppi luottamaan ukkosklaanilaisiin, sillä ennen hän oli luottanut juuri ja juuri sijaisemoonsa Nopsasiipeen ja sijaisisäänsä Pyökkitähteen.

Kissan perhe:
Biologinen emo: Kaunokki (erakko)
Biologinen isä: Miksu (erakko)
Sijaisemo: Nopsasiipi (Ukkosklaani)
Sijaisisä: Pyökkitähti (Ukkosklaani)
Puoliveljet: Sammalpentu (Ukkosklaani), Varjopentu (Ukkosklaani)


Kissan taidot: Tuhkamieli on taitava saalistaja, sekä vaanija, mutta kolli pelkää korkeita paikkoja luonnostaan, joten hänestä ei ole kiipeilijäksi. Tuhkamieli pelkää myös vettä, eikä hänestä ole uimariksi, mutta sehän on ilmiselvää, sillä Tuhkamieli on Ukkosklaanilainen, ei Virtaklaanilainen. Taistelemisessa kolli on melko hyvä, mutta vastapainona Tuhkamieli on huono jäljittämään. Vaikka jokin Tuhkamielen taito on heikkous, se ei tarkoita ettei kolli osaisi vaikka kiipeillä, mutta sitä taitoa kissa ei vain hallitse hyvin.

Vastaus:

Hyvä hakemus :D lisätäänpä sitten Tuhkatassun Ukkosklaaniin

Kirsikka VYP

5.10.2019

Nimi: Stardust

04.10.2019 14:45
Pentunimi: Tiaispentu

Soturinimi: Tiaisraita

Sukupuoli: kolli

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Tiaisraita on melko tomera. Kissa tykkää kun sille annetaan huomiota ja saattaa itsensä välillä myös typeriin tilanteisiin huomion puutteen vuoksi. Tiaisraita ei kuitenkaan ole niin tyhmä kuin miltä saattaa joskus näyttää. Katti tykkää johtamisesta ja pomottelee muita yleensä vähän väliä. Tiaisraita on kuin niitä tyyppejä joista tykätään tai sitten ei ollenkaan. Tiaisraita on helposti jo pienestä härnäyksestä suuttuva mutta osaa kuitenkin itsekin solvata muita jos tilanne vaatii. Välillä kollin huumori saattaa jopa perustua muiden ivaamiseen mutta yleensä Tiaisraita ei tarkoita pahaa. Kissa ei aina vain ymmärrä milloin on hyvä hetki vitsille ja milloin sellaiset eivät suinkaan käy päinsä. Muunmuassa tämän takia Tiaisraita on *kröhöm* melko epäpätevä (aivan toivoton) lohduttaja surullisessa tilanteessa ja melko munaa koko jutun täysin.

Ulkonäkö: Tiaisraita on tummanharmaa kissa sinisillä silmillä. Myös valkoista kissasta löytyy. Muunmuassa Tiaisraidan tassut ovat luonnostaan puhtaanvalkoiset. Eivät kuitenkaan suinkaan yleensä sillä kissä rymyää milloin missäkin. Kollin pupillit ovat hieman normaalia suuremmat ja silmät hyvin tummansiniset. Tiaisraidan turkki on melko pöyheää ja pitkää, varsinkin hännästä. Sateella kissa kuitenkin kutistuu huomattavasti. Tiaisraita omaa hyvin pitkät komeat viikset (kissanviikset :D).

Perhe: Puhtaasti Viimaklaanilainen kolli.

Taidot:
+juoksu
+ketteryys
+vaaniminen
-kuulo
-kasvitietämys
-hajuaisti

Muuta: Löysin tänne etsiessäni ihan vaan uusia sk ropeja ja jotenkin vain tykästyin tähän paikkaan. Päätin nyt sitten liittyä kun onhan tää paikka nyt tosi kiva. :D

Vastaus:

Hyväksytty!

En löytänyt hakemuksesta mitään suurempia virheitä, eli Tiaispentu on nyt hyväksytty. Sijaisemosi on Närhiraita. Nyt voit ruveta kirjoittamaan tarinoita Tiaispennun elämästä, ja muista kirjoittaa ensimmäinen tarinasi kuukauden sisään.

Vision

4.10.2019

©2019 Kuunnousu - suntuubi.com