Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2019
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

Blogi

Kuunnousun blogia kannattaa pitää silmällä, sillä tänne tulee paljon postauksia esimerkiksi erilaisista tapahtumista ja muista asioista.

 

Ropeuutiset

Ropeuutiset on uusi ns. "osio", "palsta", jonne tulee aina uutisia siitä, mitä liittyneiden tarinoissa on tapahtunut. Jokaisella klaanilla on kyllä oma kuulumiset kohta tarinoissa, mutta tänne tulee yleisesti kaikki.

 

Ukkosklaani

♦ Revontulikuiske kertoi Tuhkamielelle odottavansa pentuja ja muutti pentutarhaan.  Pennut syntyvät pian.

♦ Kaksi mäyrää hyökkäsi Ukkosklaanin leiriin ja sai aikaan paljon vahinkoa. Suurin osa pesistä on tallottu. Pesien korjaustöitä johtavat Mäyrämieli ja Pyökkitähti.

♦ Mäyrätaistelun tiimellyksessä Pyökkitähti menetti yhden hengen, hänellä on nyt kuusi henkeä jäljellä. Moni soturi loukkaantui.

♦ Sammaltassu ja Varj0tassu saivat soturinimensä, he ovat nyt Sammalsielu ja Varjoyö.

 

Hämäräklaani

♦ Liittyneet eivät ole vielä kirjoittaneet Hämäräklaaniin.

♦ Kuitenkin, Hämäräklaanin pennuista Vesipennusta, Huomenpennusta, Pajupennusta ja                           Omenapennusta tehtiin oppilaita.

 

Viimaklaani

♦ Viimaklaanin tarinoissa ei ole juuri mitään erityistä tapahtunut, mutta Tiaispentu, Jääpentu ja Kultapentu ovat nyt oppilaita, ja heidän mestarinsa ovat Kirjoturkki, Tuuliturkki ja Kortemieli.

 

Virtaklaani

♦ Haukkapentu, Lehtipentu ja Syöksypentu syntyivät Kukkakynnelle ja Saniaishehkulle.

 

Pilviklaani

♦ Liittyneet eivät ole kirjoittaneet, klaania rakennetaan.

 01.12.2019 07:50 | Vision

Kuukauden Ropettaja

Kuten Usva ja Sarasydän minua hienosti muistuttivatkin, on aika valita kuukauden ropettaja. Se olisi pitänyt valita jo eilen, mutta unohdin tämän aivan kokonaan, ja sen takia en valinnut. Nyt pienen pohtimisen jälkeen olen päättänyt, kenestä tulee marraskuun ropettaja ja Kuunnousun historian toinen kuukauden ropettaja!

 

Valinta kohdistuu nyt Usvaan, sillä hän on ollut erittäin aktiivinen ja kirjoittanut tarinoitakin erittäin aktiivisesti. Usvan hahmo Hopeatassu on jo nyt melkein soturi, ja se osoittaa suurta aktiivisuutta, sillä Usva on ollut liittyneenä nyt noin kuukauden. 

 

Lisään sinulle kuukauden ropettaja arvonimen ja kerrothan kenelle haluat käyttää ansaitsemasi 5kp!

 

Olen pahoillani, valintapostauksesta tuli näin lyhyt, mutta nyt siitä tuli. Muistakaahan käydä kurkkimassa joulukalenteria, siellä on jo ensimmäinen luukku avattu!


 - Vision | Kommentit (1)Kommentoi 29.11.2019 16:57 | Vision

Joulukuun kokoontumiseen lähtijät

Kuten minua jo chatissa muistuteltiinkin, joulukuun kokoontumiseen lähtijät pitäisi listata. Kokoontumisesta on aikaa kirjoittaa 1.12 - 15.12. Liittyneet kokoontumiseen lähtijät on kursivoitu.

 

Ukkosklaani

Pyökkitähti

Yrttimieli

Mäyrämieli

Nopsasiipi

Kukkatäplä

Punasydän

Kiurulento

Tuiskumieli

Tuhkamieli

Revontulikuiske

Sammaltassu

Varjotassu

Hopeatassu

Täpläturkki

 

Hämäräklaani

Tammitähti

Koivunlehti

Aamulintu

Konnahäntä

Liitoläiskä

Männynoksa

Pöllötassu

Haukkatassu

Siilitassu

Kastetassu

Vesitassu

Kiurutäplä

 

Viimaklaani

Kastetähti

Tuuliturkki

Mahlakukka

Köynnöslento

Kortemieli 

Leutosielu

Kirjoturkki

Hallaturkki

Mesisiipi

Kauristassu

Sointutassu

Tiaistassu

Pöllötassu

Kultatassu

Jäätassu

Kiertokynsi

 

Virtaklaani

Sadetähti

Koivuturkki

Varjokasvo

Ruusuturkki
Saniaishehku

Hallakynsi

Lintutassu 

Joutsentassu

Päästäistassu

Graniittiroihu

 

Pilviklaani

Pilviklaania ei vieläkään ole lisätty, varmaan lisätään seuraavaan kokoontumiseen mennessä. Anteeksi viivästys.


 - Vision | Kommentoi 11.11.2019 14:51 | Vision

Joulukalenterin luukkujen varaus

Heipä hei!

Olen tässä itse vähän kauhistellut, kuinka lähellä joulu jo on. Jouluksi olen tekemässä joulukalenteria, ja ajattelin, että jokainen saisi varata itselleen oman luukun, josta saa palkinnon. Viimeisessä luukussa ei välttämättä ole parasta palkintoa, eikä ensimmäisessä huonointa, eli luukkujen varaus on aivan tuuripeliä.

Jokainen saa nyt alkuun varata kolme luukkua.  Toivoisin, että jos haluamasi luukun on jo varannut joku, että et sitä varaisi. Se ei ole kiellettyä, eli niin saa tehdä, jos aivan välttämättä sen luukun haluaa varata.

 

1. Usva123

2. Triwizard

3. Stardust

4. Leona

5. Stardust

6. Usva123

7. Usva123

8. Kirsikka VYP

9. Kirsikka VYP

10. Sarasydän

11. Leona

12. -

13. Sarasydän

14. Sarasydän

15. Triwizard

16. Stardust

17. -

18. Leona

19. Stardust

20. Triwizard

21. Usva123

22. Kirsikka VYP

23. Kirsikka VYP

24. Sarasydän

 

Jos jonkun luukun siis haluat varata, laita kommentteihin "varaan luukut 1,2,3" tai jotain vastaavaa, mutta selkeästi. Jokainen luukku tuo jotain hyvää sinulle, kuten kp:eitä, erityislupia ja kaikkea muita, joten omia luukkuja ei kannata jättää varaamatta!


( Päivitetty: 19.11.2019 18:09 )

 - Vision | Kommentit (12)KommentoiMietityttääkö, milloin tarinaa pitää pistää tulemaan?


10.11.2019 16:52 | Kirsikka VYP
Ei hätää. Minä, Kirsikka, olen päättänyt tehdä tällaisen "analyysin" siitä, miten aktiivisia rakkaat kirjoittajamme ovat. Tässä olen nyt listannut aktiivisia ja ei niin-aktiivisia kirjoittajia (nämä eivät sitten ole välttämättä aktiivisuusjärjestyksessä! Eli älkää hätäilkö, ketkä ovat tämän listan viimeisenä, tämä on vain RAANDOM järjestys!)(en listaa ylläpitäjiä)


Usva123 ~ Meidän uunituorein liittyjämme! Jee! Kahdeksas rakas liityyjämme. Olet ollut kiitettävän aktiivinen! Erityisesti kun olit kipeänä, tarinoita sinulta satoi! Ansaisisit minulta vaikka 10+!

Leona ~ Taimentassulla pitää saada äkkiä aloitustarinaa ulos! Usvapennunkin toinen tarina pitäisi tulla piakkoin. Usvapennun tarina voisi tulla ensin, tai miten päin vain, kunhan se tulee piakkoin, sillä Usvapentu on jo erotusuhalla, ja Taimentassukin menee 13.11. erotusuhalle ellei tarina äkkiä tule. Sinuna pitäisin kiirettä! Voit myös ilmoittaa itsestäsi chatissa, jolloin saat ehkä pientä armonaikaa, mutta ei kuitenkaan niin, että aina ilmoitat mutta et tee tarinoita. Tämä sitten ei ole mitään pilkkaamista tai mitään pahaa, vaan huomautuksia. Olet kyllä myös rakas!

Stardust ~ Rakas Stardust, meidän historiamme ensimmäinen liittyjä! Kiitos kun avasit tämän meidän historiamme Kuunnousussa ja kaikkea! Nyt asiaan: Olet ollut kivan aktiivinen, kiitos! Olet sellainen kuin (tai siis oletkin) hyvä ja aktiivinen kirjoittaja (tämä ei kyllä tarkoita sitä, että muutkaan ei olisi mutta en jaksa luetella nyt kaikkia :D)

Tähtikissa ~ Ihana Tähtikissaseni! Sinulta ei ole tullut vielä aloitustarinaa, mutta se ei haittaa! Koska sinähän olet melkein yhtä uunituore kuin Usva123! Vain kymmenen päivää eroa! (Okei on se kyllä jomiin verran :D) Kohta liittymisestäsi on kuitenkin kulunut kolme viikkoa, joten kannattaa ainakin olla tarina aluillaan!

Triwizard ~ Sinullepahan on aika suht samat sanat kuin Tähtikissalle, sillä sinä liityit samana päivänä kuin Tähtikissa! On kulunut melkein kolme viikkoa liittymisestäsi, joten pistä tarina alulle niin hyvinhän se sitten ehtii! Ja anteeksi että kerran ajattelin sinua Tähtikissaksi! :D

Sarasydän ~ Sarasydän, Patukkaiseni! Olet ollut myöskin kivan aktiivinen. Ja sen Kuukauden Ropettajan-tittelin olet taitavasti sen ansainnut! Sinulla ei ole mitään kiirettä tarinoimisen kanssa! Ja pieniä muistutuksia! Mouruposkessa olen antanut sinulle tervetuliaislahjan, ellet huomannut! Sekä Vision on täällä jättänyt jatkot tarinalleen sinulle! :D (jos kirjoitinkaan oikein :D)


Noh, tällainen outo postaus on julkaistu. Nyt jään tähän odottelemaan vaan lisää tarinoita! :D

 - Kirsikka VYP | Kommentoi 04.11.2019 15:17 | Vision

Missä olet?

Osaatteko arvata, onko mahtava tunne, kun omat, vaivalla tehdyt sivut saavat lisää liittyjiä, ja liittyjät kirjoittavat tarinan, toisen, kolmannen ja niin edelleen.

  Olette kaikki kirjoittaneet mahtavia tarinoita, ja niitä haluaisin kovasti lukea lisää. 

  On myös muutama, jolta kaipailisin tarinaa, tai muuten joudun pistämään muutaman hahmon erotusuhalle.

  Listaan alle nyt muutamia hahmoja, joiden toivoisin kirjoittavan. Vielähän mitään hätää ei ole,  erotusuhallakin on kaksi viikkoa aikaa kirjoittaa, mutta pian se hätä saattaa tullakin.

 

Usvapentu, Leona - Usvapennulla ei ole pitkään aikaan kirjoiteltu, ja kirjoittamisesta kuluu kuuden päivän päästä kuukausi, mikä todella merkitsee, että pian joudun pistämään Usvapennun erotusuhalle. Jos Leona ei Usvapennulla kirjoittele, joudun pistämään tämän erotusuhalle 10.11.

Taimentassu, Leona - Taimentassulla ei ole vielä kirjoitettu edes aloitustarinaa, ja pian sen kanssa tulee kiire, jos erotusuhalle ei halua. Jos Taimentassulla ei pian kirjoitella, joudun pistämään kissan erotusuhalle 13.11.

 

Muitakin hahmoja on, joiden toivoisin aloittavan pian kirjoittamisen tai ilmoittavan itsestään edes chattiin, mutta heillä ei ole mikään kiire, eli en heitä nyt rupea erikseen kirjoittamaan. 

 

Tälläistä tällä kertaa, ehkä jopa hieman tylsä ja ennakoiva postaus, mutta se ei nyt haittaa. Hyvää päivänjatkoa kaikille, viettäkää hauska loppu päivä!


 - Vision | Kommentoi


©2019 Kuunnousu - suntuubi.com