Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

 Uusi apuylläpitäjä-kokelas!
21.02.2018 15:25 | Varjoturkki

Hei! Naomi laittoi tuossa vähän aikaa sitten, että Moonsong tarvitsee apuylläpitäjän. Minä olen nyt teidän apuylläpitäjä-kokelaanne, eli olen ensin kahden viikon koe-ajalla, ja Naomi sitten katsoo että miten asiat hoidetaan. Minulta on turha kysyä jos haluaa luoda suoraan alicornin, prinsessan oppilaan tms. Minulla ei ole lupaa antaa sellaisia oikeuksia. Minulla ei myöskään itselläni ole oikeutta tehdä niin. Oikeuksiani ovat:

1. Tarkistaa ja hyväksyä hakemuksia

2. Lisätä uusia hahmoja sivuille

3. Tarkistaa ja lisätä linkinvaihtajia

4. Suunnitella Naomin kanssa tapahtumia (toki tekin saatte niitä ehdotella)

 

Eipä minulla muuta, toivottavasti olen edes jotenkuten hyvä apulainen!

 

Kiitos ja kumarrus, 

Varjoturkki


 - Varjoturkki | Kommentoi Haku!
09.02.2018 16:19 | Naomi

Haku!

Hei! Nyt olisi siis tällainen varaylläpitäjä-haku! 

Varaylläpitäjän pitäisi olla aktiivinen, äärimmäisen luotettava, hänellä pitäisi olla roolipelissä vähintään yksi hahmo, sekä kokemusta suntuubin käytöstä. 

Varaylläpitäjä otetaan ensin kahden viikon koejalalle, tarvittaessa pidemmällekin. Koeaikalaiselle annan sähköpostiosoitteeni, jossa kerron tarkemmat ohjeet. 

Varaylläpitäjä saa vastata hakemuksiin, kunhan ne ovat ohjeiden mukaisia, vastata linkinvaihtopyyntöihin, kunhan on ensin tarkistanut sen olevan asiallinen, en halua mitään K18 sivuja linkinvaihtoon. Varaylläpitäjä saa lisätä uusien liittyneiden hahmoja ja linkata heidän sivujaan. Varaylläpitäjä saa suunnitella tapahtumia, mutta julkaisemiseen tarvitsee minun lupani. Älä tee mitään tyhmää.  

Minä olen paikan ehdoton ylijumala, minun sanani on laki! (joo mitä xD)

Et saa vapauksia luoda suoraan alicornia tai mitään sellaista, asiasta saat toki keskustella kanssani.  

Koeaikana teet minun sinulle antamia ohjeita. Arvioin taitojasi ja kykyjäsi, ja kahden viikon jälkeen, jos olet onnistunut, saat paikan, jos et, et saa. Jos et edes näyttäydy koeajan aikana, tai olet muuten kovin epäaktiivinen, on itsestäänselvyys ettet saa paikkaa. 

Kirjoita ensin kommentteihin, jos olisit omasta mielestäsi sovelias tähän hommaan. Sen jälkeen kun olen vastannut sinulle, laita yksityisellä vieraskirjaan hieman tietoja sinusta. Esimerkiksi kuinka kauan olet pyörinyt suntuubissa, kokemustasi, kuten joitain sivujasi, ja kerrot roolipelissä olevan hahmosi/hahmosi jonka luot, ja kuinka aktiivisesti ehtisit täällä käymään.

 

Kiitos ja kumarrus.

-Naomi

 

 

 


 - Naomi | Kommentit (5)Kommentoi Tervetuloa!
28.11.2017 11:10 | Naomi

Roolipeli on nyt siis auki, eli liittyjiä odotellaan!

Tervetuloa kaikille! :)


 - Naomi | Kommentoi